コンファレンス、ワークショップ

2016.11.19 RIETI-IWEP-CESSA Joint-Workshop on “Exchange Rate and International Currency: Perspective from China and Japan”
経済産業研究所・中国社会科学院との共催で国際ワークショップ(Exchange Rates and International Currency)を開催。
2012.10.27-28 RIETI-CASS-CESSA Joint-Workshop on "Establishing Surveillance Indicators for Monetary Cooperation between China and Japan" (Chinese Academy of Social Sciences, Beijing)
日本と中国の通貨協力というテーマで、中国社会科学院、経済産業研究所、アジア経済社会研究センターの共同ワークショップを開催。